Duda Paiva. Foto companyia

El festival IF Barcelona i el MIT – Museu Internacional dels Titelles de Catalunya, de Palau-Solità i Plegamans, ofereix un taller de dos dies de duració amb el gran artista titellaire Duda Paiva.

Object Score és un mètode teatral. L’objectiu és donar vida a un cos fictici/poètic; un alter ego, una extensió del jo, utilitzant el cos com a paisatge per al titella i viceversa, per explorar l’espai i crear motius coreogràfics. És una forma molt específica de coreografia per a dos cossos que funcionen sota la mateixa ment. El mètode és adequat per a actors, ballarins, titellaires, cantants, artistes de circ. Les persones que dominen aquesta tècnica són una raça rara, creatius somiadors amb múltiples tasques, titellaires físics. Com va dir Sally A. Stewart sobre la definició de l’actor total: La responsabilitat d’un actor no és només actuar, ha d’entendre l’art i sobretot l’ofici de narrar històries.

Duda Paiva. Foto companyia

Informació tècnica:

DÍES: 16 i 17 de novembre de 2024. Places limitades
HORARIS: Dissabte 16: de 10h a 14h i de 15h a 19h / Diumenge 17: de 10h a 14h
DURACIÓ TOTAL: 12 hores
LLOC: Museu Internacional del Titella de Catalunya (MIT), Palau-Solità i Plegamans.
Taller Organitzat pel IF Barcelona i MIT (+ info del taller al final del formulari) amb la col·laboració de la revista Titeresante.

Formulari d’Inscripció Taller Duda Paiva

Per formalitzar la inscripció has d’efectuar l’ingrés de la matrícula al següent número de compte: IF Barcelona – Associació Interseccions.
IBAN: ES84.2100.0965.5002.0021.3692 BIC/Codi SWIFT: CAJASBBXXX

i indicar el teu NOM i COGNOM + el concepte “CURS Duda Paiva“. Un cop feta la transferència, si us plau, envia’ns un correu electrònic amb el resguard de la mateixa a ifbarcelona.info@gmail.com i així procedirem a fer la reserva final de la matrícula.
Preu: 180 euros.
Descompte del 15% para als socis de Unima, CIATRE i Putxinel·li/Titeresante i alumnes i ex-alumnes del Institut del Teatre
Preu amb descompte: 153€

Duda Paiva. Foto companyia

Duda Paiva

Dubta Paiva és un titellaire i actor polifacètic. Ha representat Holanda i Brasil als cinc continents, a diferents festivals de dansa, i de teatre d’animació. Ha guanyat com a companyia més de 30 premis internacionals i avui és considerat un dels més famosos performers del món.

https://dudapaiva.com